groepsarrangementen.nl > Zeeland > > 8 - uurs vergaderarrangement

't Wapen van Marion

Adres  Zeeweg 60
Postcode  3233 CN
Woonplaats  Oostvoorne
Telefoon  0181- 489399
Fax  0181- 484715
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
't Wapen van Marion ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Europa en slechts op 20 autominuten van Rotterdam en de provincie Zeeland.

De unieke duinen van Voorne met kort daarbij de prachtige stranden bieden ongekende mogelijkheden voor wandelaars, fietsers, watersporters en natuurliefhebbers in het algemeen.

Ons hotel beschikt over 8 zalen, die allen voorzien zijn van daglicht. Deze zalen zijn geschikt voor vergaderingen, feesten, partijen, diners, etc. Heeft u bijzondere wensen? Vertel ze ons en wij zorgen dat alles naar uw tevredenheid wordt ingevuld

Het nabijgelegen Oostvoornse- en het Brielse meer hebben een grote faam bij vissers en duikers zowel in binnen- als buitenland. 't Wapen van Marion is uitstekend bereikbaar met zowel openbaar als eigen vervoer. Het hotel beschikt over GRATIS parkeerfaciliteiten.

8 - uurs vergaderarrangement

't Wapen van Marion heeft een capaciteit van 101 comfortabele kamers. Alle kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon, televisie en draadloos internet. U heeft de keuze uit een standaard, een comfort kamer of een riante suite. De kamers bieden, afhankelijk van de ligging, uitzicht op het landgoed Mildenburg, natuurgebied Het Groene Strand met daarachter de vele lichtjes van de Maasvlakte en het duingebied Kaapduin.

 

Het 8-uurs vergaderarrangement à € 41 p.p. is inclusief:

 

* Twee dagdelen gebruik van de zaal

* Koffie, thee met koeken

* Tafelwater

* Uitgebreid lunchbuffet met kopje soep, verse broodjes, salades, warm item, diverse vleeswaren, verschillende soorten kaas, zoetwaren, melk, karnemelk, koffie, thee en fruit

 

Deze arrangementen zijn inclusief overheadprojector, flip-over, naamkaarten, notitieblokken met pennen, koffer met vergaderartikelen, ijswater en pepermunt. In al onze vergaderzalen zijn tevens frisdrankkoelingen aanwezig echter is het gebruik hiervan wel exclusief.

 

Deze vergaderarrangementen zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. In overleg kunnen wij de arrangementen geheel op uw wensen afstemmen. Zo kunnen wij voor u ook een actieve break organiseren zoals nordic walking, fietsen of vele andere mogelijkheden.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 44,25 p.p.
Prijs toelichting inclusief zaalhuur en ande
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dagdeel

Andere Arrangementen van: 't Wapen van Marion

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt 't Wapen van Marion U het volgende arrangement aan: 8 - uurs vergaderarrangement.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt 't Wapen van Marion U het volgende arrangement aan: Wandel- of fietsarrangement.
Lees verder >