groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > Feestlocaties > Groepsarrangement; Romeinse en Middeleeuwse Tijd

Archeon

Adres  Archeonlaan 1
Postcode  2408 ZB
Woonplaats  Alphen aan den Rijn.
Telefoon  0172-447744
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In Archeon kunt u als bezoeker het 'levend verleden' van Nederland beleven. Het is in Archeon op schaal 1:1 teruggebouwd. In drie tijden, de Prehistorie, de Romeinse tijd en de Middeleeuwen werden met behulp van opgravingen hutten, huizen, boerderijen, het klooster en de Romeinse nederzetting weer opgebouwd.

Archeon is een heel bijzonder museum: u vindt er geen suppoosten en (weinig) tekstborden, maar u wordt er wegwijs gemaakt door archeotolken. Dit zijn mensen die in authentieke kledij u alles vertellen over het leven in vroeger tijden. Op verschillende plaatsen in het park is het mogelijk om actief mee te doen: varen in een prehistorische boomstamkano, marcheren met de Romeinse soldaten of dansen in de middeleeuwse reidans.

In dit Themapark-gedeelte van de Archeon site kunt u via de parkgids op "virtuele" wijze kennismaken met het park. Verder vindt u allerhande informatie om van uw bezoek aan Archeon een geslaagde dag te maken.

Wenst u meer informatie dan kunt u het vragenformulier of het informatie-aanvraagformulier invullen, ons e-mailen (info@archeon.nl) of bellen op 0172-447744 (elke dag van 9.00 tot 21.00 uur). Monique Veldman en Kris Ubink staan voor u klaar om u te helpen bij alle mogelijk informatie.

Groepsarrangement; Romeinse en Middeleeuwse Tijd

Na de rondleiding kunt u zelf op onderzoek uit. En heeft u nog vragen, onze Archeotolken beantwoorden ze graag! U maakt een reis door de tijd vanaf de pre-historie via de Romeinen tot de Middeleeuwen!

 

Zelfs hebben wij speciaal voor groepen en gezelschappen heeft Archeon Doe-routes ontwikkeld voor de Prehistorie, de Romeinse tijd en de Middeleeuwen. In groepen van maximaal 20 personen wordt u rondgeleid door een van onze Archeotolken in een van bovengenoemde tijdsperioden. Vervolgens zal uw gezelschap gaan deelnemen aan een eigentijdse activiteit.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Via onze prijslijst.
Periode Heel het jaar
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Archeon

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Archeon U het volgende arrangement aan: Uw meeting op Archeon..
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Archeon U het volgende arrangement aan: Themapark Archeon.
Lees verder >