groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Uw meeting op Archeon.

Archeon

Adres  Archeonlaan 1
Postcode  2408 ZB
Woonplaats  Alphen aan den Rijn.
Telefoon  0172-447744
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In Archeon kunt u als bezoeker het 'levend verleden' van Nederland beleven. Het is in Archeon op schaal 1:1 teruggebouwd. In drie tijden, de Prehistorie, de Romeinse tijd en de Middeleeuwen werden met behulp van opgravingen hutten, huizen, boerderijen, het klooster en de Romeinse nederzetting weer opgebouwd.

Archeon is een heel bijzonder museum: u vindt er geen suppoosten en (weinig) tekstborden, maar u wordt er wegwijs gemaakt door archeotolken. Dit zijn mensen die in authentieke kledij u alles vertellen over het leven in vroeger tijden. Op verschillende plaatsen in het park is het mogelijk om actief mee te doen: varen in een prehistorische boomstamkano, marcheren met de Romeinse soldaten of dansen in de middeleeuwse reidans.

In dit Themapark-gedeelte van de Archeon site kunt u via de parkgids op "virtuele" wijze kennismaken met het park. Verder vindt u allerhande informatie om van uw bezoek aan Archeon een geslaagde dag te maken.

Wenst u meer informatie dan kunt u het vragenformulier of het informatie-aanvraagformulier invullen, ons e-mailen (info@archeon.nl) of bellen op 0172-447744 (elke dag van 9.00 tot 21.00 uur). Monique Veldman en Kris Ubink staan voor u klaar om u te helpen bij alle mogelijk informatie.

Uw meeting op Archeon.

De diverse zalen, allemaal van verschillende grootte, maken een meeting in de serene rust van deze unieke omgeving gegarandeerd tot een succes. Voor uw vergadering, presentatie, kick-off meeting of expositie is het op Archeon uitstekend vertoeven. Ruime parkeerfaciliteiten, rustieke omgeving en uitstekende culinaire faciliteiten vertegenwoordigen op Archeon het moderne verleden...

 

In de Romeinse Herberg staan diverse zalen ter beschikking, van verschillende grootte, allen uitermate geschikt voor een bijeenkomst. De Romeinse Herberg heeft een begane grond en een eerste verdieping. Door een aaneenschakeling van diverse zalen en met de aanwezigheid van een personenlift, is het gehele complex zeer geschikt voor grotere bijeenkomsten in combinatie met subsessies, productpresentaties, exposities, recepties en feestavonden. Het Middeleeuws Klooster heeft 3 zalen ter beschikking, te weten de Kloosterzaal, de Refter en de Kloosterkeuken.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Via onze prijslijst.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Archeon

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Archeon U het volgende arrangement aan: Themapark Archeon.
Lees verder >