groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > > Peel en Maas Arrangement

Fitland Party Events/ Hampshire Hotel Dormylle

Adres  Hoogveldseweg 1
Postcode  5451 AA
Woonplaats  Mill
Telefoon  0485-477210
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Verrassend veelzijdig! Voor alle mogelijke feesten en evenementen heeft Fitland een unieke accommodatie. Uniek omdat Fitland zeer multifunctioneel is. Er zijn vele mogelijkheden voor zowel kleine als grootschalige evenementen. Wij helpen u graag met het organiseren van beurzen, tentoonstellingen, vergaderingen en bedrijfspresentaties.

In het Partycentrum van Fitland kunt u terecht voor ieder soort feest, van bruiloft en receptie tot familie- en personeelsfeest. U kunt kiezen uit het sfeervolle Londonstreet , The Horizon met verlichte dansvloer en professionele licht- en geluidsinstallatie of het DD-café met uitzicht op het sportcentrum.

Goed geregeld! Een succesvol feest en evenement begint bij een goede voorbereiding. Na inventarisatie van uw wensen en doelstelling bepalen we
samen de activiteiten. Indien gewenst is dit inclusief vervoer, lunch, borrel, diner en entertainment. Wij maken een programma op maat en presenteren u een heldere, bespreekbare offerte. Bij ons krijgt u geen financiële verrassingen achteraf. Uw evenement bij Fitland! U en uw relaties zullen er met een goed gevoel aan terugdenken!

Bruiloften/Recepties met kinderprogramma. Wat is er idealer dan een feest met een apart kinderprogramma. De kids tevreden, u tevreden!

Bedrijfsuitstapjes. Van fun, spel, competitie tot adventure, van ontbijt tot diner, van een drankje tot party. Maak uw keuze!

Actief vergaderen. Vergaderen wordt een stuk leuker als u dat bij Fitland doet. Onderbreek uw vergadering met een activiteit om daarna weer fris aan de slag te kunnen.

Teambuilding. Adventure parcours, heli-jump, speleologie, samenwerkingsactiviteiten en werken op hoogte zijn slechts enkele voorbeelden om de samenwerking binnen uw team te verbeteren.

Business to business. Altijd weer een succes; een opzet waar twee bedrijven samen een relatiedag organiseren. De informele en gezellige sfeer bij Fitland, met een hapje en/of drankje is de basis tot succesvol zaken doen.

Een warm welkom! Uw gasten worden bij Fitland verwelkomd zoals u dat graag ziet. Bijvoorbeeld door een gastvrouw, artiest of met een lunchbuffet/koffietafel.

Accommodaties;

The Horizon. Voorzien van alle moderne audiovisuele middelen. Met verstelbaar podium, een verlichte dansvloer, airconditioning en een groot terras. Capaciteit: 500 personen

Londonstreet. Een Engelse taxi boven de bar zorgt voor een bijzonder tintje. Londonstreet beschikt bovendien over een grill. Capaciteit: 250 personen

The Seabreeze. Zeer geschikt voor kleinere feestjes en presentaties. De niveauverschillen en de bar boven zorgen voor een aangename sfeer. Capaciteit: 150 personen

Sportcafé. Gesitueerd bij de Adventurebaan en speleologie. Capaciteit: 200 personen.

DubbelDekker-café. Bijzondere inrichting rondom originele Engelse Dubbeldekker
met uitzicht op het Centre. Capaciteit: 75 personen

The Centre. Maar liefst 2500 m in lengte, breedte en hoogte in te richten naar uw wens. Capaciteit: 2500 personen

Vergaderzalen. Tien moderne vergaderzalen staan tot uw beschikking. Zij worden geleverd met de audiovisuele middelen die u nodig heeft.

Evenemententerrein. Beachvolleybalvelden, skatebaan, kanovijver en Jeu de Boulesbanen. 5000 m voor alle activiteiten die u wilt organiseren.

Peel en Maas Arrangement

Houdt u meer van cultuur een dagje shoppen of een avondje naar het casino, bioscoop of theater; in het nabijgelegen Nijmegen of Uden vindt u dit allemaal. Het team van Hampshire Hotel Dormylle zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

 

Reserveer nu!

 

Peel en Maas arrangement is inclusief;

* Ontvangst met huisgemaakte appeltaart en koffie

* 2 overnachtingen in een moderne kamer

* Uitgebreid ontbijtbuffet

* 4- gangen seizoensmenu op de dag van aankomst

* Informatiepakket met fiets- en wandelroutes

* Gratis gebruik van de sportfaciliteiten van Fitland

* Brabantse high tea op de dag van vertrek na 14.00 uur

* Late uitcheck tot 17.00 uur

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs 129,00 p.p.
Prijs toelichting incl. twee overnachtingen.
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 3 daags

Andere Arrangementen van: Fitland Party Events/ Hampshire Hotel Dormylle