Het Huis Elzendaal

Adres  Dr. Peelenstraat 6
Postcode  5831 EG
Woonplaats  Boxmeer
Telefoon  0485.575454
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Het Huis Elzendaal is een bijzondere en sfeervolle ontmoetingsplaats voor vergaderingen, conferenties, opleidingen, bruiloften, feesten en korte vakanties. Het Huis Elzendaal geeft aan elke bijeenkomst een unieke sfeer en een bijzonder karakter.

Wij leveren altijd maatwerk. U kunt op onze website een keuze maken uit zakelijke arrangementen, particuliere arrangementen, speciale arrangementen, arrangementen voor feesten en bruiloften, kerstarrangementen en het maandmenu. Op onze website kunt u ook een eerste indruk krijgen van het sfeervolle historische gebouw en de unieke tuinen.

Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen en ideeën en onze mogelijkheden te bespreken.

U kunt daarvoor telefonisch contact opnemen met Marion Donders via 0485 575454 of via email mail@elzendaal.nl

Vergaderarrangement

Zakelijk
Vergaderingen, opleidingen en workshops. Ze krijgen iets extra's door de rustieke bekoring van het gebouw. Het gevoel van weleer is overigens gekoppeld aan de zakelijke wensen en faciliteiten van vandaag. Afhankelijk van uw gezelschap en de doelstelling van uw bijeenkomst, kiest u voor één van de vergaderzalen, voor de unieke Cour of voor de prachtige Kapel. Een kwaliteitskeuken en rustige overnachtingsmogelijkheden completeren de zakelijke kant van Het Huis Elzendaal.

Elzendaal beschikt over meerdere vergaderzalen. De vergaderzalen zijn voorzien van een whiteboard en flip-over. Voor elke deelnemer is er een schrijfblok, pen en naamkaartje. Elke zaal beschikt over een assortiment theesoorten en gekoelde dranken. Koffie wordt meermalen per dag ververst.

De exacte capaciteit van de verschillende zalen is afhankelijk van de opstelling. U kunt kiezen uit 12 zalen, vier zalen zijn geschikt voor een groep van 5-12 personen, vier voor 12-25 personen, twee voor 25-30 personen en twee zalen met een maximum capaciteit van 100, repectievelijk 150 personen. Dagdelen lopen van 08.00 tot 12.00, van 13.00 tot 17.00 en van 18.00 tot 22.00 uur. De prijs per dagdeel varieert van € 40,= tot en met € 165,= per dagdeel. Tarieven voor het gecombineerde gebruik van de zalen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Een overzicht van de meest gangbare vergaderarrangementen:

* Koffie/thee € 10,00 p.p.
* Ochtend met lunch € 27,50 p.p.
* Middag met diner € 40,00 p.p.
* Avond met snack € 15,00 p.p.
* Dag met lunch € 30,00 p.p.
* Meerdaags per etmaal € 115,00 p.p.
(inclusief ontbijt, lunch, koffie, diner en overnachting)

De arrangementsprijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

Een compleet overzicht van onze vergaderarrangementen vindt u in de brochure 'Vergaderingen en vergaderarrangementen'. Combinaties van vergaderarrangementen zijn mogelijk. Ook kunnen wij een arrangement op maat voor u verzorgen. De arrangementsprijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

Voor specifieke bijeenkomsten zoals opleidingen, conferenties en workshops, bieden wij arrangementen op maat. Wij kunnen u vanzelfsprekend de prachtige faciliteiten van Het Huis Elzendaal bieden. Maar we kunnen ook een programma op basis van uw ideeën en wensen volledig inhoudelijk en organisatorisch uitwerken.

Feestelijk
Een bijzonder feest viert u op een bijzondere locatie. Elzendaal biedt een prachtige ambiance voor uw jubileum, personeelsfeest of huwelijksfeest. Graag bespreken wij met u uw wensen en ideeën. Voor activiteiten binnen onze muren, maar ook voor een ruim scala erbuiten. Het prachtige gebouw en de natuurlijke omgeving leveren volop sfeer en inspiratie.

Speciale arrangementen
Zowel voor zakelijke groepen als voor particulieren hebben wij verschillende arrangementen. Van eenvoudig tot uitgebreid en altijd op maat. Een heerlijke 'high-tea' voor u en uw gezelschap. Een authentiek slotkloosterarrangement. Een 'moordavond' voor gezelschappen van 10 tot 100 personen. Midweek- en weekendarrangementen voor 1 persoon of voor 50 personen, voor een rustig verblijf of voor een korte actieve vakantie. Dinerarrangementen voor een bijzondere culinaire avond. Er is altijd een passend arrangement. Maar ook wanneer u bijzondere persoonlijke wensen heeft, zullen wij die proberen te realiseren.

Informatie
Wilt u meer informatie? Neemt u dan eens een kijkje op onze website www.elzendaal.nl. Wij maken voor u ook graag en geheel vrijblijvend een offerte op maat. U kunt daarvoor of voor aanvullende informatie telefonisch contact opnemen met Marion Donders via 0485 575454 of per email mail@elzendaal.nl

Het Huis Elzendaal geeft de sfeer die u zoekt.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vriendelijk
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel