groepsarrangementen.nl > Gelderland > > Zoo Experience

Stad Unique

Adres  Postbus 548
Postcode  6800 AM
Woonplaats  Arnhem
Telefoon  0900-5505000
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Wij (Stad & Sport Unique) organiseren succesvolle personeelsdagen, vrijgezellige feestjes en sportieve evenementen voor groepen in diverse steden in heel Nederland en zelfs in een aantal steden in het buitenland. Groepsuitjes en groepsactiviteiten voor een leuk dagje weg!

Stad & Sport Unique staat voor:

Kwaliteit
U kunt ervan uitgaan dat u een kwalitatief goed product krijgt aangeboden. Na 18 jaar ervaring in de evenementenbranche zijn we heel goed in staat om onze activiteiten op een hoog niveau te behouden. Goed opgeleide mensen ontwikkelen de programma’s en enthousiaste, goed voorbereide
instructeurs en gidsen begeleiden u onderweg.

Creatief
U kunt van ons steeds creatieve, vernieuwende activiteiten verwachten. De programma’s Levend Sudoku en Stadsmonopoly zijn hier een goed voorbeeld van.

Staddoor
Op een interactieve manier een historische binnenstad beter leren kennen… Ontdek dat een stad leren kennen spannend is!

Outdoor
Op diverse, natuurlijke locaties zijn we te vinden voor het buitengevoel. Kijkt u maar eens bij onze GPS- tocht in het Openluchtmuseum, de Zoo Experience in diverse dierentuinen of onze Teamexperience.

Actief
Onze programma’s zijn actief in de zin van dat er wel iets voor gedaan moet worden. Dit geeft het samenwerkingsaspect net dat beetje meer waar men het op kantoor een maand later nog over heeft. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen, niemand hoeft buiten spel te staan bij ons. Geschikt voor jong en oud!

Wij bieden naast dagprogramma's ook avondprogramma's aan en arrangementen en uitjes op maat zijn mogelijk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Tip: de nieuwste programma's Stads Monopoly en Zoo Experience zijn echte aanraders! Stad Unique maakt een Stad Unique!

Zoo Experience

Iedere keer maakt u een foto van de bewuste plek of het dier en vervolgens stuurt u deze via een zogenaamd MMS bericht terug. Zodra deze foto binnengekomen en juist is, ontvangt u weer een nieuwe opdracht.

 

U gaat te voet op zoek naar de plekjes. Soms moet u daar een bijzondere opdracht uitvoeren. Verder kunt u ook de hulp van medewerkers en verzorgers van de dierentuin inroepen om bepaalde plekken te vinden. Sommige opdrachten zijn makkelijk en snel te vinden, andere zijn moeilijker op te lossen...

 

Dit programma is mogelijk in de volgende dierentuinen:

 

Ouwehands Dierenpark in Rhenen: Sta plotseling neus aan neus met een ijsbeer, loop onder slingerende orang oetangs door, bewonder zeldzame witte leeuwen, bezoek het beroemde berenbos en het wilde tijgerbos, ontmoet Afrika of hang de beest uit in RavotAapia. Het kan allemaal in de leukste dierentuin van Nederland!

 

Diergaarde Blijdorp in Rotterdam: Ontdek wat er in de Diergaarde te beleven is en waar Blijdorp voor staat: natuurbehoud, recreatie, educatie en toegepast wetenschappelijk onderzoek. Uw ontdekkingsreis door Blijdorp brengt u o.a. in Afrika, Azië, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en langs kustgebieden en door oceanen in het Oceanium. Kortom; er is hier van alles te ontdekken en beleven!

 

Burgers' Zoo in Arnhem Hier gaat u op ontdekkingsreis in een tropisch regenwoud, waar honderden dieren zo vrij mogelijk leven (Bush). Uw avontuurlijke tocht voert u door een levende woestijn (Desert) en langs een Oost-Afrikaanse savanne met giraffen, zebra's, neushoorns, leeuwen en jachtluipaarden (Safari). Daarna wacht u een aquarium van acht miljoen liter water vol felgekleurde tropische vissen en levende koralen (Ocean).

 

DierenPark Amersfoort: Kijk vanaf de tribune naar de kudde Aziatische olifanten, sluip door de nachtelijke jungle en sta oog in oog met Siberische tijgers en leeuwen. Vergeet ook niet een kijkje te nemen in het DinoBos. Dierenpark Amersfoort, een dag vol dieren en avontuur!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vanaf € 44,00 p.p.(excl. BTW)
Prijs toelichting Inclusief benodigdheden
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Stad Unique

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: Groepsarrangement; Stads Monopoly.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: Groepsuitjes; Zoo Experience.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: Groeps- en dagarrangement; GPS Tocht.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: The Hunt for Mister Unique.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: Stads Monopoly.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: GPS Tocht.
Lees verder >