groepsarrangementen.nl > Flevoland > > Stads Monopoly

Stad Unique

Adres  Postbus 548
Postcode  6800 AM
Woonplaats  Arnhem
Telefoon  0900-5505000
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Wij (Stad & Sport Unique) organiseren succesvolle personeelsdagen, vrijgezellige feestjes en sportieve evenementen voor groepen in diverse steden in heel Nederland en zelfs in een aantal steden in het buitenland. Groepsuitjes en groepsactiviteiten voor een leuk dagje weg!

Stad & Sport Unique staat voor:

Kwaliteit
U kunt ervan uitgaan dat u een kwalitatief goed product krijgt aangeboden. Na 18 jaar ervaring in de evenementenbranche zijn we heel goed in staat om onze activiteiten op een hoog niveau te behouden. Goed opgeleide mensen ontwikkelen de programma’s en enthousiaste, goed voorbereide
instructeurs en gidsen begeleiden u onderweg.

Creatief
U kunt van ons steeds creatieve, vernieuwende activiteiten verwachten. De programma’s Levend Sudoku en Stadsmonopoly zijn hier een goed voorbeeld van.

Staddoor
Op een interactieve manier een historische binnenstad beter leren kennen… Ontdek dat een stad leren kennen spannend is!

Outdoor
Op diverse, natuurlijke locaties zijn we te vinden voor het buitengevoel. Kijkt u maar eens bij onze GPS- tocht in het Openluchtmuseum, de Zoo Experience in diverse dierentuinen of onze Teamexperience.

Actief
Onze programma’s zijn actief in de zin van dat er wel iets voor gedaan moet worden. Dit geeft het samenwerkingsaspect net dat beetje meer waar men het op kantoor een maand later nog over heeft. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen, niemand hoeft buiten spel te staan bij ons. Geschikt voor jong en oud!

Wij bieden naast dagprogramma's ook avondprogramma's aan en arrangementen en uitjes op maat zijn mogelijk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Tip: de nieuwste programma's Stads Monopoly en Zoo Experience zijn echte aanraders! Stad Unique maakt een Stad Unique!

Stads Monopoly

Het spel wordt in groepjes gespeeld. Elk groepje krijgt een Stads Monopoly bord met achterop een kaart van het centrum van de stad en een mobiele telefoon. Ook krijgen ze een informatieboekje mee met daarin achtergrondinformatie over de te bezoeken plekken. Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk plekken worden aangedaan waarvan u uiteindelijk een "straat" probeert te verkrijgen. Via de mobiele telefoon komen gedurende het programma berichtjes binnen met saldo informatie van de bank.

 

Na elke aankoop wordt het overgebleven budget per SMS doorgegeven. Na een uur worden onder het genot van een drankje de overgebleven straten geveild en kan onderling gehandeld worden. In de tweede ronde krijgt u de gelegenheid om extra geld te verdienen door middel van kansopdrachten en bezoekt u zoveel mogelijk plekken waar u nog niet bent geweest. Is uw groepje de andere groepjes hierbij te slim af?

 

Na de tweede ronde wordt duidelijk welk groepje het rijkst is en het spel heeft gewonnen.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vanaf € 39,50 p.p.(excl. BTW)
Prijs toelichting Inclusief benodigdheden
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Stad Unique

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: Groepsarrangement; Stads Monopoly.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: Groepsuitjes; Zoo Experience.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: Groeps- en dagarrangement; GPS Tocht.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: The Hunt for Mister Unique.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: Stads Monopoly.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: Zoo Experience.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: GPS Tocht.
Lees verder >