groepsarrangementen.nl > Flevoland > Algemeen > The Hunt for Mister Unique

Stad Unique

Adres  Postbus 548
Postcode  6800 AM
Woonplaats  Arnhem
Telefoon  0900-5505000
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Wij (Stad & Sport Unique) organiseren succesvolle personeelsdagen, vrijgezellige feestjes en sportieve evenementen voor groepen in diverse steden in heel Nederland en zelfs in een aantal steden in het buitenland. Groepsuitjes en groepsactiviteiten voor een leuk dagje weg!

Stad & Sport Unique staat voor:

Kwaliteit
U kunt ervan uitgaan dat u een kwalitatief goed product krijgt aangeboden. Na 18 jaar ervaring in de evenementenbranche zijn we heel goed in staat om onze activiteiten op een hoog niveau te behouden. Goed opgeleide mensen ontwikkelen de programma’s en enthousiaste, goed voorbereide
instructeurs en gidsen begeleiden u onderweg.

Creatief
U kunt van ons steeds creatieve, vernieuwende activiteiten verwachten. De programma’s Levend Sudoku en Stadsmonopoly zijn hier een goed voorbeeld van.

Staddoor
Op een interactieve manier een historische binnenstad beter leren kennen… Ontdek dat een stad leren kennen spannend is!

Outdoor
Op diverse, natuurlijke locaties zijn we te vinden voor het buitengevoel. Kijkt u maar eens bij onze GPS- tocht in het Openluchtmuseum, de Zoo Experience in diverse dierentuinen of onze Teamexperience.

Actief
Onze programma’s zijn actief in de zin van dat er wel iets voor gedaan moet worden. Dit geeft het samenwerkingsaspect net dat beetje meer waar men het op kantoor een maand later nog over heeft. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen, niemand hoeft buiten spel te staan bij ons. Geschikt voor jong en oud!

Wij bieden naast dagprogramma's ook avondprogramma's aan en arrangementen en uitjes op maat zijn mogelijk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Tip: de nieuwste programma's Stads Monopoly en Zoo Experience zijn echte aanraders! Stad Unique maakt een Stad Unique!

The Hunt for Mister Unique

Elk team wordt weer opgesplitst in 4 subgroepjes. Deze subgroepjes moeten tijdens het programma met elkaar samenwerken.

 

Elk groepje krijgt een mobiele telefoon en een kaart met daarop een aantal ingetekende punten. De groepjes krijgen ook een formulier met vragen mee. De antwoorden op deze vragen zijn te vinden in het centrum van de stad. Door met elkaar samen te werken kunt u de antwoorden op de vragen snel vinden. Deze antwoorden vormen samen een code die u naar Mister X moet SMS-en. Als de code correct is, wordt het steeds gemakkelijker om Mister X te vinden. Hij of zij zal zich steeds sneller gaan melden, langer op een punt blijven staan en tenslotte zullen de uiterlijke kenmerken van Mister X bekend worden gemaakt.

 

Als Mister X gevonden wordt, heeft hij informatie bij zich waarmee Mister Y gevonden kan worden. Tot slot leidt de informatie van Mister X en Mister Y u naar Mister Unique.

 

Tip

Prijs inclusief kopje koffie met gebak bij aankomst: v.a. € 35,00 per persoon Prijs inclusief diner na afloop: v.a. € 55,00 per persoon Genoemde prijzen zijn exclusief 19% BTW bij minimaal 20 personen.

 

Mister Unique kan ook in een aantal steden in het buitenland gezocht worden, o.a. Antwerpen, Berlijn, Düsseldorf, Parijs en Praag. De kosten voor "The Hunt" in het buitenland zijn op aanvraag.

 

Inclusief: materialen, zoals mobiele telefoons, begeleiding en instructie, consumptie aan het einde van de activiteit.

 

Duur: circa 3 uur.

 

Steden waarin The Hunt for Mister Unique gespeeld kan worden: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Gorinchem, Groningen, Haarlem, 's Hertogenbosch, Hilversum, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht,Zutphen, Zwolle.

 

Mister Unique kan ook in een aantal steden in het buitenland gezocht worden, o.a. Antwerpen, Berlijn, Dusseldorf, Parijs en Praag.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs vanaf € 30,00 p.p. exclusief BTW
Prijs toelichting Inclusief benodigdheden
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Stad Unique

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: Groepsarrangement; Stads Monopoly.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: Groepsuitjes; Zoo Experience.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: Groeps- en dagarrangement; GPS Tocht.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: The Hunt for Mister Unique.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: Stads Monopoly.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: Zoo Experience.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Stad Unique U het volgende arrangement aan: GPS Tocht.
Lees verder >