groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Theaterarrangementen

Joop van den Ende Theaterarrangementen

Adres  Museumplein 9
Postcode  1071 DJ
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020 - 30 52 655
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Joop van den Ende Theaterproducties B.V., Nederlands grootste theaterproducent, creëert en produceert hoogwaardige musical en theaterproducties voor de Nederlandstalige markt en is onderdeel van Stage Entertainment, het grootste live entertainment bedrijf van Europa.

Naast het produceren van musical en theaterproducties is het bedrijf ook eigenaar van drie grote theaters in Nederland. Het Circustheater in Scheveningen, het Beatrix Theater in Utrecht en de Theater Fabriek in Amsterdam.

Deze theaters staan vooral bekend als musicaltheaters, waar langlopende, hoogwaardige musicals als The Phantom of the Opera, Miss Saigon, Chicago, Elisabeth, Saturday Night Fever, Aida, Mamma Mia! The Lion King, Tarzan, Ciske de Rat en Joseph gespeeld hebben. Op dit moment spelen onder andere de musicals Wicked, The Little Mermaid en Aspects of Love. Verwacht worden de twee hitmusicals Hij Gelooft in Mij en Sister Act.

De Nationale Musicalbon is dé manier om uw geliefde, vriend of familie te verwennen met een bezoek aan één van de prachtige musicals van Joop van den Ende Theaterproducties. De musicals laten een onvergetelijke indruk achter en geven u een avond om nooit meer te vergeten. Een cadeau waar men nog lang van zal genieten! De Nationale Musicalbon is onbeperkt geldig en verkrijgbaar in coupures van €15, €20, €25, €50 en €100. Samen met een luxe programma overzicht wordt de bon in een prachtige cadeauenvelop verpakt.

Met een team van enthousiaste medewerkers staat Joop van den Ende Theaterarrangementen klaar om samen met u inhoud te geven aan dat bijzondere theatergevoel. Ons doel is daarbij de samenstelling van het arrangement naadloos te laten aansluiten bij uw visie en wensen.

Zaken en emoties zijn vaak gescheiden. Wij brengen ze bij elkaar.

Theaterarrangementen

Wij verzorgen rondom de musicals en theatershows van Joop van den Ende Theaterproducties, diverse culinaire omlijstingen. Een diner voorafgaand aan de voorstelling, een drankje in de pauze of een exclusieve naborrel behoren tot de vele mogelijkheden. Wij bieden unieke arrangementen en evenementen voor groepen van 10 tot 1840 personen waarbij uw gezelschap tot in de puntjes wordt verzorgd. Een onvergetelijke beleving!

 

Theater, topontvangst en uitstekende verzorging. Ideaal voor relatiemarketing of als compleet familie-  of bedrijfsuitje. Arrangementen al vanaf € 89,- p.p*.

 

Voor meer informatie: 020 -3052655.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vanaf € 89,00 p.p.
Prijs toelichting Afhankelijk van arrangement/wensen
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Joop van den Ende Theaterarrangementen