groepsarrangementen.nl > Limburg > > Beauty Duo Arrangement

Hampshire Boshotel Vlodrop.

Adres  Boslaan 1
Postcode  6063 NN
Woonplaats  Vlodrop
Telefoon  0475 - 53 49 59
Fax  0475 - 53 45 80
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Hampshire Boshotel Vlodrop: het Trefpunt in het groen! U zoekt een inspirerende plek, waar niets te gek is? Dan is Boshotel Vlodrop de ideale plek, bij ons vindt u het allemaal!

Elk van onze 4 sterren staat voor compleet comfort, fantastische faciliteiten, culinaire zaligheden van ons restaurant en dit alles in een adembenemende, mooie omgeving.

Boshotel Vlodrop ligt midden in het unieke Nationaal Park 'De Meinweg' in Midden-Limburg, een wandel- en fietsgebied bij uitstek.

Ook onze indoor-faciliteiten bieden u optimale ontspanningsmogelijkheden. Een binnenzwembad met saunalandschap, beautysalons, squashbanen, een professionele fitnessruimte en solaria. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om alles eens lekker los te laten en te verzinken in het zalige van niets doen.

Wilt u ook buiten actief bezig zijn? We hebben een eigen Activity Club. Handboogschieten, nordic walking, mountainbiking en fietstochten behoren o.a. tot de mogelijkheden.

De kamers
Ons hotel beschikt over 82 hotelkamers, allen ingericht met oog voor detail en de bosrijke omgeving. Minibar, badkamer met bad en/of douche, T.V., safe, schrijftafel en een broekenpers behoren tot de standaarduitrusting.

Wilt u nog meer luxe? Wat dacht u van onze 18 suites? Een aantal beschikt zelfs over een groot priv� balkon! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Restaurant
Uiteraard wisselt onze restaurantkaart met de seizoenen mee. Asperges, wildgerechten en zelfs stampot zijn voor onze vaste gasten bekende items.

Beauty Duo Arrangement

Het Beauty Duo arrangement is slechts een selectie van één van onze vele mogelijkheden.

 

2-daags Beautyarrangement inclusief:

 

Behandelingen in onze Duokamer (twee personen tegelijkertijd) (de behandelingen zullen op de eerste dag plaatsvinden)

 

Clarins kennismakings gezichtsbehandeling; korte behandeling, afgestemd op uw huidtype bestaande uit een reiniging, peeling, masker en afsluitende verzorging

OF

Rug-, nek- en schouder massage Bad naar keuze: Kruiden, Algen, Melk, Aroma, Maritime zout bad, Scentao. Gebruik van zwembad, zwembadsauna en fitness Solarium muntje.

 

Een 3-gangen diner in restaurant "de Meinweg"

Een overnachting in een luxe hotelkamer met uitgebreid ontbijtbuffet Afscheidscadeau

 

Eventueel

€ 25,00 / € 40,00 per suite per nacht, afhankelijk van de suite € 12,50 p.p. voor het gebruik van het saunalandschap (wij vragen hiervoor een vergoeding, om de intieme sfeer te garanderen).

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 129,50 p.p.
Prijs toelichting Gebaseerd op een 2 persoonskamer.
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 2 daags.

Andere Arrangementen van: Hampshire Boshotel Vlodrop.

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hampshire Boshotel Vlodrop. U het volgende arrangement aan: Feestarrangementen.
Lees verder >