groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > > Cultuur en natuur in Genneper Parken

Regio-VVV Zuidoost-Brabant

Adres  Vestdijk 9
Postcode  5611 CA
Woonplaats  Eindhoven
Telefoon  040 2323 169
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Zuidoost-Brabant leent zich, door haar veelzijdige aanbod, uitstekend voor groepsarrangementen en incentive programma's. Op de website www.unieke-groepsuitjes.nl, van Regio VVV Zuidoost-Brabant, vindt u snel een overzicht van geschikte activiteiten en arrangementen. U kunt informatie aanvragen of direct doorklikken naar de websites van aanbieders in de regio. Tevens kunt u filmpjes van diverse aanbieders bekijken.

De VVV is dé bron voor informatie en inspiratie. De VVV-medewerkers kennen de omgeving als geen ander en wijzen u graag de weg. Zij kunnen u adviseren over de vele uitjes die de regio biedt.

Zuidoost-Brabant barst van de mogelijkheden voor de leukste uitstapjes. Volop inspiratie vindt u hier. Van een creatieve workshop tot een heerlijk verwenverblijf. Veel plezier gewenst met kiezen!

Tot ziens in Zuidoost-Brabant!

Cultuur en natuur in Genneper Parken

Vlakbij het drukke stadscentrum van Eindhoven ligt Genneper Parken. In dit prachtige natuurgebied zijn er tal van mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Natuur, sport en cultuur worden met elkaar gecombineerd en dat allemaal op loopafstand van elkaar.

Breng een bezoek aan het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven, maak een mooie natuurwandeling in Genneper Parken of dein mee op de golven in het subtropisch zwemparadijs van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep.

Ook voor groepen bieden wij vele mogelijkheden. Denk hierbij aan een schoolreisje, bedrijfsuitstapje of kinderfeestje. Wij kunnen leuke dagprogramma's samen stellen voor grote groepen en zelfs meerdaagse programma's aanbieden.

U kunt een bezoek aan verschillende accommodaties binnen Genneper Parken met elkaar combineren om op die manier een leuk dagprogramma samen te stellen. Wij helpen u graag om een arrangement op maat te maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe u een dag zou kunnen indelen.

Arrangement
Ochtend: Bezoek aan Historisch OpenluchtMuseum Eindhoven

Middag: Wandeling door Genneper Parken met bezoek aan biologische boerderij de Genneper Hoeve.

Afsluiting: Afsluiting in de vorm van een heerlijke maaltijd bij Paviljoen Genneper Parken met de mogelijkheid tot een potje midgetgolven.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vriendelijk
Prijs toelichting Incl. genoemde hapjes en dranken
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Regio-VVV Zuidoost-Brabant