groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Drijvende vergadering of training.

Rederij Wolthuis

Adres  Leunweg 17
Postcode  5221 BC
Woonplaats  's-Hertogenbosch
Telefoon  (073) 631 20 48
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Een feest bij Rederij Wolthuis is varend genieten

Een varend personeelsfeest, een trouwfeest op de Bossche wateren, een dagtocht, een mooie rondvaart of een drijvende vergadering, uniek is het beslist. Onze rederij verzorgt voor u elke gelegenheid. Benieuwd tot wat wij allemaal in staat zijn? Maak u keuze uit onze vaartochten en arrangementen voor een leuk dagje uit.

Onze rederij verzorgt voor u elke gelegenheid. Onze gastvrijheid, onze goede zorgen en onze sfeervolle boten staan garant voor een prettig, goed verzorgd verblijf aan boord.

Wij serveren verschillende buffetten.

Onze boot Jeronimus Bosch is aangepast voor rolstoelen.

Geschiedenis
Rederij Wolthuis is een jonge rederij, ontstaan uit een oud schippersgeslacht. Al 300 jaar bevaren de Wolthuizen Europese rivieren. Dirk Wolthuis sr. stichtte samen met zijn vrouw de rederij in 1978 na een lange carrière als binnenschipper. Dirk Wolthuis sr. vertelt: “Als zoon van een binnenschipper van een tjalk, weet ik nog hoe ik op windstille dagen de boot moest trekken. Amper tien jaar oud liep ik op m’n klompen, in de lijn met mijn vader voorop, van Amsterdam naar Antwerpen. En owee! Als mijn klompen dan versleten waren … dan kreeg ik op mijn falie omdat ik mijn voeten niet had opgetild.” Dirk Wolthuis sr. zelf bezat als eerste een motorschip met een motor van 18 pk. De trots van de hele familie!

Drijvende vergadering of training.

Het is mogelijk om op elke gewenste dag te vergaderen. U kunt dan met de Meerkoet door het prachtige oude 's-Hertogenbosch varen. We starten op de Dommel aan de St. Janssingel. Langs de Mari�nbrug tot aan het Drongelenskanaal. Langs de mooie Citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Over de Ertveldplas varen we naar het mooie Engelen.

 

We beëindigen onze tocht weer op de Dommel. De tocht duurt 1 uur en een kwartier. Neem gerust contact met ons op voor onze overige mogelijkheden.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Op aanvraag, ter indicatie : Huurprijs
Prijs toelichting in overleg
Periode Gehele jaar, wel in overleg
Duur Dag/Avond

Andere Arrangementen van: Rederij Wolthuis