groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > Themadiner > Thema arrangementen, themadiner

Hoorn Events

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229- 216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In Hoorn is alles mogelijk, Hoorn moet je voelen!

Hoorn is een bruisende, veelzijdige en veelomvattende stad, kortom: een stad waar voor ieder wat wils te doen, zien, en beleven is. Hoorn is bekend in binnen- en buitenland vanwege de prachtige binnenhaven, de gezellige entourage, de veelvoud aan monumentale panden, de prachtige grachten, de gezellige winkelstraten en de ideale ligging aan het IJsselmeer. Ook een bekende attractie is de wekelijkse kaasmarkt in Hoorn.

De rijke VOC historie van de stad maakt Hoorn tot een stad met een unieke identiteit. Wilt u uw zakelijke bijeenkomst in Hoorn op een unieke locatie laten plaatsvinden? Wilt u uw teambuilding-evenement in Hoorn op een ludieke wijze ervaren? Wilt u uw familie- of vriendenuitje in Hoorn vol plezier beleven? Op zoek naar een leuke invulling voor uw vrijgezellenfeest in Hoorn? Bent u op zoek naar een uniek spelprogramma in Hoorn? Bent u toe aan een verfrissend bedrijfsuitje in Hoorn en omstreken? Uw bedrijfsuitje in Hoorn is gegarandeerd geslaagd als u het aanbod van Hoorn Events heeft gezien. Bent u klaar voor een verrassende rondleiding in Hoorn met uw gezelschap? Hoorn Events organiseert uw groepsarrangement in Hoorn op professionele wijze!

Evenementenbureau Hoorn Events is dè full service Hoorn- en Westfrieslandspecialist waar het gaat om groepsuitjes in Hoorn. Hoorn Events helpt u graag bij het organiseren van uw groepsarrangement in Hoorn; bijvoorbeeld uw personeelsuitje, bedrijfsfeest, teambuilding- of meetingarrangement, meerdaags hotelarrangement of (meerdaagse) zeiltocht vanaf Hoorn. Ook voor aankleding en entertainment op locatie bent u bij evenementenbureau Hoorn Events op het juiste adres. Hoorn Events, voor al uw evenementen en groepsarrangement in Hoorn, want….……Hoorn zien is beleven!

Het evenementenbureau Hoorn Events richt zich op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt (vanuit zowel binnen- als buitenland), en denkt graag mee over een passende invulling van ook ùw arrangement.

Thema arrangementen, themadiner

Moord aan Boord! Dinnergame tijdens zeiltocht vanaf Hoorn Zeiltocht vanaf Hoorn met aan boord spannende en begeleide dinnergame.

 

18:00 uur Moord aan Boord! De trossen los....
Tijdens een heerlijke zeiltocht vanaf Hoorn op een luxe zeilschip nuttigt u een heerlijk driegangen diner en speelt u de Moordcruise dinnergame. Een beter decor kunt u zich tijdens deze avond niet voorstellen; Het complete verhaal is volledig toegespitst op het zeilschip waarop u zich deze avond bevindt. Het schip is van alle gemakken voorzien; zowel aan dek als binnen kunt u genieten van de ruimte en genieten van de comfort. Uw diner vindt binnen aan boord plaats. De spelbegeleider zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt gedurende deze spannende zeiltocht!

 

De Moordcruise in Hoorn is een volledig verzorgd avondvullend dinerarrangement vol intriges, verraad en zelfs moord. Samen met uw collega's, vrienden of familie raakt u tijdens deze denkbeeldige cruise verwikkeld in een ijzingwekkende moordzaak. Onder het genot van een heerlijk diner kruipt u in de huid van een kleurrijk maar uiterst verdacht personage. Kortom, een onvergetelijke ervaring waarover iedereen nog lang napraat.

 

Stelt u zich eens voor; een cruise op de Carribean op een privé jacht. Uw gezelschap bestaat uitsluitend uit superrijken en celebrities. Uw gastheer tijdens deze cruise, Jean Claude Rockefeller, is een bekend miljonair. Hij manipuleert, shockeert en gebruikt zijn rijkdom om andere mensen naar zijn hand te zetten. Niet voor lang, want als snel blijkt dat Jean Claude vermist wordt. Hij zal toch niet.....? U bent op het denkbeeldige achterdek bijeengekomen om te bespreken wat er zich heeft afgespeeld voordat hij als vermist werd opgegeven. Niemand verlaat het schip totdat de dader is ontmaskerd...

 

De Moordcruise in Hoorn bestaat uit een driegangen keuzediner, beperkt Hollands drankenarrangement, begeleiding en attributen. Tevens bestaat de mogelijkheid tot extra uitbreiding van entertainment en acteurs. De Moordcruise vanaf Hoorn duurt circa 5 uur.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 114,50 ( ex btw)
Prijs toelichting Inclusief eten en drinken
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Plmns 5 uur

Andere Arrangementen van: Hoorn Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Nachtje of weekendje Hoorn.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Ontdek je plekje – Hoorn per Tuk Tuk.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Dansen en sjansen!.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Hoorn in the Picture.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Paardig dagje uit in Hoorn.
Lees verder >