groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Hoorn in the Picture

Hoorn Events

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229- 216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In Hoorn is alles mogelijk, Hoorn moet je voelen!

Hoorn is een bruisende, veelzijdige en veelomvattende stad, kortom: een stad waar voor ieder wat wils te doen, zien, en beleven is. Hoorn is bekend in binnen- en buitenland vanwege de prachtige binnenhaven, de gezellige entourage, de veelvoud aan monumentale panden, de prachtige grachten, de gezellige winkelstraten en de ideale ligging aan het IJsselmeer. Ook een bekende attractie is de wekelijkse kaasmarkt in Hoorn.

De rijke VOC historie van de stad maakt Hoorn tot een stad met een unieke identiteit. Wilt u uw zakelijke bijeenkomst in Hoorn op een unieke locatie laten plaatsvinden? Wilt u uw teambuilding-evenement in Hoorn op een ludieke wijze ervaren? Wilt u uw familie- of vriendenuitje in Hoorn vol plezier beleven? Op zoek naar een leuke invulling voor uw vrijgezellenfeest in Hoorn? Bent u op zoek naar een uniek spelprogramma in Hoorn? Bent u toe aan een verfrissend bedrijfsuitje in Hoorn en omstreken? Uw bedrijfsuitje in Hoorn is gegarandeerd geslaagd als u het aanbod van Hoorn Events heeft gezien. Bent u klaar voor een verrassende rondleiding in Hoorn met uw gezelschap? Hoorn Events organiseert uw groepsarrangement in Hoorn op professionele wijze!

Evenementenbureau Hoorn Events is dè full service Hoorn- en Westfrieslandspecialist waar het gaat om groepsuitjes in Hoorn. Hoorn Events helpt u graag bij het organiseren van uw groepsarrangement in Hoorn; bijvoorbeeld uw personeelsuitje, bedrijfsfeest, teambuilding- of meetingarrangement, meerdaags hotelarrangement of (meerdaagse) zeiltocht vanaf Hoorn. Ook voor aankleding en entertainment op locatie bent u bij evenementenbureau Hoorn Events op het juiste adres. Hoorn Events, voor al uw evenementen en groepsarrangement in Hoorn, want….……Hoorn zien is beleven!

Het evenementenbureau Hoorn Events richt zich op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt (vanuit zowel binnen- als buitenland), en denkt graag mee over een passende invulling van ook ùw arrangement.

Hoorn in the Picture

Teambuilding arrangementen in Hoorn?
Hoorn Events biedt u graag een belevenis waar u en uw gezelschap nog lang van kunnen nagenieten. Deze kunt u ideaal combineren met andere groepsarrangementen van Hoorn Events. Informeert u naar de mogelijkheden! De medewerkers van evenementenbureau Hoorn Events staan u hierover graag te woord. Wij hebben unieke, speciaal voor u ontwikkelde groepsarrangementen in Hoorn waarbij teambuilding centraal staat. Uw ideale arrangement voor teambuilding in Hoorn boekt u bij evenementenbureau Hoorn Events!

 

Hoorn in the Picture. Monumentale rondleiding door Hoorn, High Tea en fietspuzzeltocht

 

10:30 uur Koffie met gebak

In een gezellig restaurant of grand café wordt uw gezelschap ontvangen voor een heerlijk kopje koffie of thee met appelgebak.

 

11:00 uur Monumentale rondleiding door Hoorn

Onder leiding van een kundige en gezellige gids wordt uw gezelschap meegenomen langs de mooiste plekjes van de Hoornse binnenstad. Onderweg worden u de meest fantastische verhalen verteld over het heden en verleden van de stad Hoorn. Tijdens deze rondleiding door Hoorn worden zowel de haven als het historische centrum bezocht tijdens deze boeiende rondleiding.

 

13:00 uur High Tea Hoorn

In een prachtige ambiance nuttigt uw gezelschap een heerlijk uitgebreide High Tea. Tijdens deze High Tea in Hoorn worden naast diverse soorten thee allerlei hartige en zoete lekkernijen geserveerd.

 

15:30 uur Hoorns Rondje Regionaal

Deze afwisselende fietspuzzeltocht voert u door de prachtige omgeving van Hoorn. De duur hiervan is circa 2,5 uur. De begeleiding stuurt uw gezelschap in teamverband op pad. Onderweg worden er een aantal leuke vragen en opdrachten door uw gezelschap opgelost, waarbij zowel de doener, de denker, de actieveling en de passieveling aan hun trekken komen. Iedere deelnemer krijgt voor onderweg wat lekkers te eten en drinken mee. Hoorn is ideaal gelegen tussen IJsselmeer, weilanden, Westfriese dorpen en “oer-Hollands” landschap. Deze fietspuzzeltocht in en rondom Hoorn laat u veel moois zien dat de mooie regio Westfriesland, waar Hoorn deel van uitmaakt, te bieden heeft.

 

Als alle teams weer terug zijn in Hoorn, vindt er een prijsuitreiking plaats waarbij het team met de meeste goede antwoorden en uitgevoerde opdrachten goed in het zonnetje wordt gezet. Tijdens de prijsuitreiking is 1 consumptie van de Hollandse bar per persoon inclusief.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 62,50 p.p. ( ex BTW)
Prijs toelichting Incl. benodigdheden/ catering
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Hoorn Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Nachtje of weekendje Hoorn.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Ontdek je plekje – Hoorn per Tuk Tuk.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Dansen en sjansen!.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Thema arrangementen, themadiner.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hoorn Events U het volgende arrangement aan: Paardig dagje uit in Hoorn.
Lees verder >