groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Alkmaar kaasstad - Museumschat

Hof Events

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229-216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
HOF Events Alkmaar – Specialist in Alkmaarse groepsarrangementen en dagarrangementen. HOF Events Alkmaar biedt u een grote diversiteit in arrangementen in Alkmaar. Hof Events staat voor Hoffelijkheid, (Ont)spanning en Feestelijk.

Alkmaar is een wereldwijd bekende stad vanwege de populaire kaasmarkt. De stad Alkmaar is ideaal gelegen ten opzicht van Amsterdam en de randstad, de prachtige kust en de oer-Hollandse polders.

De historische binnenstad, het grote winkelbestand en de prachtige grachten en musea bieden een ideaal decor voor een groot aantal fantastische groepsarrangementen in Alkmaar. Alkmaar is tientallen historische monumenten rijk en beschikt over een unieke binnenstad alwaar voor ieder wat wils te doen. Een boottocht over het water in Alkmaar, High Tea in Alkmaar, een bierproeverij in Alkmaar, bezoek aan de kaasmarkt, GPS tocht in Alkmaar, steptocht door Alkmaar, schilderworkshop in Alkmaar, compleet verzorgde feestavond in Alkmaar of bezoek aan een museum, HOF Events biedt het u aan.

Dus of het nu gaat om workshops, rondleidingen door Alkmaar, culturele excursies in Alkmaar, teambuilding in Alkmaar, boottochten door Alkmaar of compleet verzorgde thema-feesten in Alkmaar, HOF Events Alkmaar biedt u een passend aanbod voor een scherp tarief.

HOF Events Alkmaar organiseert uw dag, middag, avond, of weekend van A tot Z! “Trots op Alkmaar!” is het motto van HOF Events. U bent immers de lachende en tevreden gast, wij nemen u alles uit handen.

HOF Events Alkmaar, voor al uw evenementen en groepsarrangementen in Alkmaar, want wij zijn.....”Trots op Alkmaar!”

Alkmaar kaasstad - Museumschat

Een origineel bedrijfuitje, een ludieke teambuilding-dag of gewoon een gezellig informeel dagarrangement met uw collega's, familie of vrienden start bij HOF Events Alkmaar.

 

Wat dacht u van een zinderende GPS tocht door Alkmaar of een verrassende fotopuzzeltocht? Wellicht wilt u liever een ontspannende fietspuzzeltocht door Alkmaar en omgeving maken? Of geniet u nóg meer van een heerlijke culinaire wandeling door Alkmaar? HOF Events Alkmaar schenkt u en uw collega’s, familie of vrienden een belevenis waarover nog lang zal worden nagepraat. De genoemde prijzen bij de meeste arrangementen zijn gebaseerd op minimaal 15 personen. Bij een aantal arrangementen geldt een hoger minimum aantal personen. Indien dit het geval is, wordt dat bij het arrangement vermeld.

 

Alkmaar kaasstad - Museumschat. Rondleiding Alkmaar, High Tea in Alkmaar, bezoek Kaasmuseum in Alkmaar, borreluurtje in Alkmaar.

 

11:00 uur Ontvangst

Uw gezelschap start tijdens het arrangement "Alkmaar kaasstad – Museumschat" met een kopje koffie of thee met apfelstrudel in een uniek restaurant, gelegen aan één van de binnenstadstuinen van Alkmaar. In een historische ambiance geniet u van de start van dit arrangement.

 

11:30 uur Kaasrondleiding door Alkmaar

De enthousiaste gids van HOF Events Alkmaar begeleidt u vanaf het restaurant door de prachtige kaasstad Alkmaar. Tijdens de rondleiding wordt de geschiedenis van de kaasmarkt toegelicht en brengt u tevens een bezoek aan een echte "kaasgrutterij". Hier doet u tevens mee aan een kleine kaasproeverij, waarbij u drie verschillende stukjes kaas en een glaasje port nuttigt. U staat tevens stil bij een aantal belangrijke bezienswaardigheden die hun ontstaan te danken hebben aan de wereldberoemde Alkmaarse kaasmarkt.

 

13:00 uur High Tea in Alkmaar

Uw gezelschap eindigt de rondleiding in een centraal gelegen sfeervolle horecalocatie. Hier is het tijd voor een oer-Engelse traditie; High Tea. De High Tea in Alkmaar wordt geserveerd in een bijzonder historisch restaurant. Op luxe etagères worden allerhande kleine zoetigheden en minisandwiches geserveerd. Tijdens de High Tea nuttigt u onbeperkt diverse soorten thee.

 

14:30 uur Bezoek aan kaasmuseum Alkmaar

Uw gezelschap bezoekt het Hollands Kaasmuseum. Het Kaasmuseum in Alkmaar is gevestigd in het mooie Waaggebouw. Het Waaggebouw geniet wereldwijde bekendheid als kaaswaag tijdens de Kaasmarkt. Het Kaasmuseum in Alkmaar toont op twee etages de geschiedenis van het kaasmaken, het proces van kaasmaken en het wel en wee van de Alkmaarse kaasmarkt. Een echte kaaskenner leidt u rond door dit eeuwenoude gebouw en het Kaasmuseum. Onderdeel van de rondleiding is een korte presentatie met beeld en geluid over de historie van de kaasmarkt.

 

16:30 uur Borreluurtje

Tijdens een heerlijk borreluurtje in het centrum van Alkmaar, geniet u na van dit heerlijke dagje uit in Alkmaar. U nuttigt twee drankjes naar keuze en twee hapjes, in een centraal gelegen grand-café / restaurant. Hier neemt tevens de begeleider van HOF Events Alkmaar afscheid van u en kunt u terugkijken op een afwisselend en boeiend "dagje Alkmaar".

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 49,50 p.p. ( ex btw)
Prijs toelichting Incl. benodigdheden/ catering
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag

Andere Arrangementen van: Hof Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Workshop Saxofoonspelen.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Nachtje of weekendje Alkmaar.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Dinnergame Alkmaar - Moordcruise Alkmaar.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Teambuilding en fun.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Leuke uitjes in Alkmaar.
Lees verder >