groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > Golfclinic > Workshop Saxofoonspelen

Hof Events

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229-216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
HOF Events Alkmaar – Specialist in Alkmaarse groepsarrangementen en dagarrangementen. HOF Events Alkmaar biedt u een grote diversiteit in arrangementen in Alkmaar. Hof Events staat voor Hoffelijkheid, (Ont)spanning en Feestelijk.

Alkmaar is een wereldwijd bekende stad vanwege de populaire kaasmarkt. De stad Alkmaar is ideaal gelegen ten opzicht van Amsterdam en de randstad, de prachtige kust en de oer-Hollandse polders.

De historische binnenstad, het grote winkelbestand en de prachtige grachten en musea bieden een ideaal decor voor een groot aantal fantastische groepsarrangementen in Alkmaar. Alkmaar is tientallen historische monumenten rijk en beschikt over een unieke binnenstad alwaar voor ieder wat wils te doen. Een boottocht over het water in Alkmaar, High Tea in Alkmaar, een bierproeverij in Alkmaar, bezoek aan de kaasmarkt, GPS tocht in Alkmaar, steptocht door Alkmaar, schilderworkshop in Alkmaar, compleet verzorgde feestavond in Alkmaar of bezoek aan een museum, HOF Events biedt het u aan.

Dus of het nu gaat om workshops, rondleidingen door Alkmaar, culturele excursies in Alkmaar, teambuilding in Alkmaar, boottochten door Alkmaar of compleet verzorgde thema-feesten in Alkmaar, HOF Events Alkmaar biedt u een passend aanbod voor een scherp tarief.

HOF Events Alkmaar organiseert uw dag, middag, avond, of weekend van A tot Z! “Trots op Alkmaar!” is het motto van HOF Events. U bent immers de lachende en tevreden gast, wij nemen u alles uit handen.

HOF Events Alkmaar, voor al uw evenementen en groepsarrangementen in Alkmaar, want wij zijn.....”Trots op Alkmaar!”

Workshop Saxofoonspelen

Het leuke van workshops en clinics is, dat u met uw gezelschap heerlijk informeel bezig bent waarbij u elkaar in een verrassende setting kunt spreken. De workshop is ideaal te combineren met een rondleiding, diner, High Tea of lunch. Informeert u gerust naar de vele mogelijkheden! Hof Events denkt graag met u mee tijdens de voorbereiding van uw bijzondere groepsarrangement. Uiteraard kunt u ook uw eigen programma samenstellen.

Heeft u ooit gedroomd om in een band te spelen of beroemd te zijn? Saxofoon spelen in een groep is een belevenis tijdens de saxofoonworkshop in Alkmaar! Onder begeleiding van een professionele saxofonist leert u in een centraal gelegen locatie in Alkmaar tijdens deze workshop saxofoonspelen binnen een kwartier om één of meerdere tonen te maken. Tijdens deze workshop liggen de aandachtspunten op embrouchure, houding, notenschrift, ritme- en klankoefeningen. Aan het einde van deze saxofoon workshop speelt uw gezelschap een samba!

Het notenschrift hoeft u niet machtig te zijn. Op verzoek wordt tevens een geluids- of videoregistratie gemaakt van uw eigen "muzikale kunsten". De workshop saxofoonspelen in Hoorn kan ook in het Duits of Engels worden gegeven. De workshop is inclusief begeleiding en goede saxofoons. Het leuke van deze workshop saxofoonspelen in Alkmaar, is dat deze kan plaatsvinden bij u thuis, op kantoor, in de bedrijfskantine, etc.

Deze Saxofoonworkshop Alkmaar is ideaal te combineren met bijv. een begeleide fietstocht, een steptocht, schilderworkshop, spelprogramma, High Tea, diner of boottocht in Alkmaar. Wij stellen graag op basis van uw persoonlijke behoeften een passend programma samen waarbij u deze saxofoonworkshop Alkmaar combineert met andere verrassende activiteiten.
U kunt deze saxofoonworkshop ook combineren met een percussieworkshop. U leert eerst beide instrumenten apart te bespelen en vervolgens speelt uw gezelschap gezamenlijk een samba. 

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Totaalprijs 550,00 ( ex btw)
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dagdeel

Andere Arrangementen van: Hof Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Alkmaar kaasstad - Museumschat.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Nachtje of weekendje Alkmaar.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Dinnergame Alkmaar - Moordcruise Alkmaar.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Teambuilding en fun.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Leuke uitjes in Alkmaar.
Lees verder >