Culturele uitjes en groepsuitjes met een cultureel snufje vindt u ook op de website van groepsarrangementen. Omdat er voor deze culturele uitjes met vaak leuke groepsactiviteiten geen tussenkomst is van andere partijen komt u hier direct in contact met de aanbieder in

groepsarrangementen in

Noord-Holland

Culturele uitjes | Amsterdamse groepsuitjes bekend van RTV!


Bureau van Aemstel Produkties is sinds 1998 specialist in originele Amsterdamse groepsuitjes. Het creatieve team van Raoul Serrée weet elke keer weer humor, cultuur & teambuilding treffend te combineren. De Baantjerspeurtocht, smartlappen zingen met cd opname of een Moordspel in de kroeg. Voor de dames is er Sex in the City, een hilarische speurtocht over de wallen.

groepsarrangementen in

Overijssel

Culturele uitjes | Giethoorn van A tot Z


We hebben voor u verschillende arrangementen samengesteld. Ook kunt u eventueel een arrangement laten samenstellen, dat specifiek is opgesteld aan de hand van uw wensen. Als reisorganisatie of personeelsvereniging is het praktisch om snel een overzicht te krijgen van de mogelijkheden en prijzen die gelden, wanneer u 'de Rietstulp' bezoekt als groep. Dit is nu een leuk Giethoorns arrangement!

Culturele uitjes | Arrangement op de kickbike. (Arrangement O)


Wij hebben voldoende mogelijkheden en ideeën om van uw dagje uit iets aparts te maken. Wij hebben reeds vele arrangementen uitgewerkt, deze zijn een vast aanbod, maar de variaties op deze thema's zijn talrijk. Een voorbeeld van één van onze vaste arrangementen is ons Arrangement op de kickbike ofwel een ontdekkingstocht door Giethoorn op de step. Helaas zijn wij vanwege een brand gesloten tot 2011

Culturele uitjes | Rondleiding & Schermen


Oawer de poal! Als in Twente gesproken wordt over "Oawer de poal" dan weet iedereen wat er bedoeld wordt. Van oudsher sprak men hier namelijk van als men de grens overging. Ook bij onze vriendelijke Duitse buren is voldoende te beleven.

groepsarrangementen in

Utrecht

Culturele uitjes | Grachtenvaart- Lunch- Fietstour Utrecht


Dit uitstapje dienst als voorbeeld voor de vele uitjes die wij u kunnen bieden voor een leuk dagje uit in Utrecht. Uitermate geschikt als groepsuitje met diverse groepsactiviteiten om het teambelang te versterken maar uiteraard ook leuk als een dagje weg in Utrecht met vrienden of vriendinnen. Bezoek onze site voor een compleet overzicht van onze verschillende arrangementen.

Culturele uitjes | GPS Teambuilding Tocht


Een uniek en interactief programma dat duidelijk meer is dan “met een GPS lopen”. U leert aan de ene kant de stad kennen en doet gezamenlijk gezellige interactieve (team)opdrachten. Daarnaast is alles zeer relaxt, dus tijd voor een pilsje op een terrasje en het sociale element.

Culturele uitjes | Opsporing Verzocht


Wave Events heeft een nieuw concept ontwikkeld met een juiste mix tussen communicatie, teamwork, plezier en ontspanning. Met behulp van een mobiel telefoon gaat u op zoek naar De Grote Onbekende, die zich ergens in de stad bevindt. Gebruik uw speurkwaliteiten en succes is verzekerd!!! De informatie om deze persoon te vinden krijgen jullie door een aantal opdrachten uit te voeren.......

Culturele uitjes | Groepsarrangement; Stads Monopoly


Speel nu het bekende, populaire spel in het echt samen met collega's en vrienden en geniet tegelijkertijd van het boeiende stadsdecor waarin u speelt! Zoek de leukste straten, steegjes, pleinen, kerken, musea, theaters en bioscopen en verdien hier uw geld mee.

Culturele uitjes | Groepsrondleiding


U kunt kiezen voor een rondleiding door het Centraal Museum met het accent op de architectuur en de presentatie van de collectie, of voor een bepaald onderdeel van de collectie, of over een specifieke tentoonstelling.

groepsarrangementen in

Zuid-Holland

Culturele uitjes | Grand Holland Tour


De comfortabele touringcar van Holland Tour Guides neemt u mee langs een aantal markante spots in de provincie Zuid-Holland voor een compleet dagje weg. Maar we beginnen in Aalsmeer, waar we de grootste bloemveiling van de wereld bezoeken. Lees verder voor dit dagje uit met uw bedrijf, afdeling. Een compleet uitje voor een betaalbare prijs. Eén van de vele arrangementen voor groepsuitjes van HTG.

Culturele uitjes | Walkaround Arrangementen


De stad ontdekken met een echte Rotterdammer. Een schitterende skyline, robuuste havens, moderne architectuur en nostalgische wijken. Rotterdam bruist, leeft en is bij uitstek een stad waarin dynamische en innovatieve events plaats vinden. Je moet natuurlijk wel weten waar je naar toe moet. Wij en onze gidsen weten daarop het antwoord. Een leuk uitje met collega's of vrienden

Culturele uitjes | Cultureel Arrangement


Leer de culturele kant van Rotterdam kennen! Rotterdam telt een tiental zeer uiteenlopende musea. Ontdek het bekende ‘ Boijmans van Beuningen’ en ‘Kunsthal Rotterdam’ of het Nederlands Architectuur Instituut. Ook voor groepsuitjes heeft u gratis toegang tot twee lokaties naar keuze.

Culturele uitjes | Blazen & Varen maar!


Een bezoekje aan de glasstad Leerdam, waar u een bezoek brengt aan de Glasblazerij wat echt de moeite waard is. Van dichtbij ziet u hoe uit zand, hitte, adem en vakmanschap de mooiste glazen voorwerpen ontstaan.

Culturele uitjes | Verborgen Schatten


Uniek werd de geschiedenis van Schiedam door de befaamde jeneverindustrie, waarmee Schiedam de bakermat werd van het nationaal gedistilleerd product. Als een rode draad loopt de historie van deze industrie door de stad. Het verklaart de vijf grootste molens ter wereld en de typische branderijpanden.

Culturele uitjes | Die goeie oude tijd


U begint uw programma met een wandeling door een van de oudste wijken van Vlaardingen, namelijk Vlaardingen Ambacht. Het beginpunt van de wandeling is op de Kethelweg bij het streekmuseum Jan Anderson. Aan het einde van de wandeling door dit eeuwenoude deel van Vlaardingen staat u weer bij het streekmuseum Jan Anderson. Dit museum is gevestigd in een oude dorpsboerderij.

Culturele uitjes | Stamptochten


Een winterse wandeling door het sfeervolle Leiden, Delft, Haarlem of Den Haag in de avond. Mét een stevige stamppotmaaltijd vooraf en heerlijke chocolademelk als toetje.

Culturele uitjes | Dagarrangement Tweede Maasvlakte


Dichter bij een nieuw stuk Nederland en een haven in aanbouw kunt u niet komen. U vaart over de Nieuwe Waterweg naar Hoek van Holland en bereikt via het Europoortgebied en de Maasvlakte een uniek nieuw stuk Nederland; de Maasvlakte 2.

Culturele uitjes | Stadswandelingen


Wilt u enkel een stadswandeling voor uw groep? Groepswijzer.nl biedt wandelingen rond vele thema's in Leiden, Delft, Haarlem en Den Haag. Iedere stad heeft vele gezichten en daardoor heeft u ook een ruime keus uit thema's voor uw wandeling.

Culturele uitjes | Bezoek CORPUS 'reis door de mens'!


Het lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D-harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Culturele uitjes | Uitgebreide Havenrondvaart


Voor een onvergetelijke indruk van de bedrijvige wereldhaven is deze uitgebreide rondvaart van 2 uur en 30 minuten met Spido een aanrader.

Culturele uitjes | Stadswandeling Vlaardingen


U maakt onder leiding van een deskundige VVV-gids een historische wandeling door Vlaardingen. Het thema is natuurlijk de haringvisserij. Gezellig als uitstapje. Ontdek het stadswandeling Vlaardingen!

Culturele uitjes | Rond het land van Heusden en Altena


Deze 8 uur durende tocht van ca. 135 km brengt u ver het Brabantse land in via onder andere de rivieren Beneden- en Boven Merwede, Andelse- en Bergse Maas, Amer, Hollands Diep, Oude- en Nieuwe Maas.

Culturele uitjes | Storm & Visserij


Een leuke én educatieve dag met dit groepsarrangement "Storm & Visserij!" Geniet van het bezoek aan de stormvloedkering in Hoek van Holland en de stadswandeling met een bezoek aan de visserijmuseum. Veel plezier!

Culturele uitjes | Blijdorp by Night


Blijdorp by Night. Een uitgebreid programma met een smaakvol buffetdiner en een rondleiding door een nachtelijke dierentuin. Een uitstekende avond uit met vrienden, familie of collega's.

Culturele uitjes | Lekker Schiedam gezien


Happen en stappen. Na een stevige lunch haalt de VVV gids u op voor een ontdekkingstocht door het historische hart van Schiedam en eindigt u in een knus Schiedam café voor een gezellig borreluurtje waarbij de bitterballen natuurlijk niet mogen ontbreken.

Meer resultaten: < vorige pagina | 1 | 2 |