Een stedenbezoek of stedentrip voor een dagje weg met de familie? Of wat denkt u van bepaalde groepsactiviteiten tijdens een stedentrip voor een spannend groepsuitje met de collega’s of vrienden? Omdat er voor deze groepsuitjes met groepsactiviteiten geen tussenkomst is van andere partijen komt u hier direct in contact met deze aanbieders in

groepsarrangementen in

Zuid-Holland

Stedentrip Nederland | Sweet dreamzz


Bezoek de wereldstad Rotterdam vanuit hotel Stroom. Centraal gelegen om alle bezienswaardigheden te bezoeken en te bewonderen. In hotel Stroom geniet u van uitgebreid ontbijt, lichte lunch of een uitgebreid diner. Dit alles maakt uw stedentrip compleet!

Stedentrip Nederland | Dinner Hunt Rotterdam, Delft of Den Haag


Een originele teamdag! Dit bedrijfsuitje in Rotterdam is een zoektocht naar het diner: zonder het goed beantwoorden van de vragen, geen eten! Om het eindpunt te bereiken worden de deelnemers uitgedaagd het beste in zichzelf en hun team naar boven te halen, maar natuurlijk is er tijd voor het pakken van een terrasje en het genieten van de stad Rotterdam; een licht actieve dag met voor ieder wat wi

Stedentrip Nederland | Stadsganzenbord


Kunt u uw weg vinden in een 17e eeuwse stad? Aan de hand van een originele plattegrond uit de 17e eeuw zult u zien dat het stratenplan van de Oud-Hollandse steden nauwelijks veranderd is. Het moet mogelijk zijn om uw weg te vinden aan de hand van vele oriëntatiepunten uit het verleden.

Stedentrip Nederland | Verborgen Schatten


Uniek werd de geschiedenis van Schiedam door de befaamde jeneverindustrie, waarmee Schiedam de bakermat werd van het nationaal gedistilleerd product. Als een rode draad loopt de historie van deze industrie door de stad. Het verklaart de vijf grootste molens ter wereld en de typische branderijpanden.

Stedentrip Nederland | Stadswandelingen


Onder leiding van een ervaren VVV-gids wandelt u door de binnenstad van Schiedam. Het is de grootste historische binnenstad van het Rijnmondgebied. Gezellig met vriendinnen of collega's.

Stedentrip Nederland | Uitgebreide Havenrondvaart


Voor een onvergetelijke indruk van de bedrijvige wereldhaven is deze uitgebreide rondvaart van 2 uur en 30 minuten met Spido een aanrader.

Meer resultaten: < vorige pagina | 1 | 2 |