Welkom op de website van groepsarrangementen! Hier vindt u een regionaal overzicht van leuke uitjes of dagje uit met de familie, vrienden, collega's, vriendinnen of senioren. Diverse activiteiten treft u hier aan zoals een bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuilding, workshop of vrijgezellenfeest of themafeest. Niet alleen leuke idee├źn voor een groepsuitjes of een groepsarrangement maar ook voor een uniek uitje zoals een personeelsfeest, bedrijfsfeest, feestlocatie of groepsaccommodatie! Omdat er geen tussenkomst is van andere partijen komt u hier direct in contact met de aanbieders voor een geslaagd uitje!

 

Er zijn geen resultaten gevonden.


Rebus Varende Evenementen

Het nostalgische passagiersschip "Nehalennia". Vanaf zaterdag 5 april t/m zondag 12 oktober 2014 voeren wij weer onze bekende, 4 uur durende, bootexcursie Rotterdam - Kinderdijk - Rotterdam uit. Vertrektijd vanaf de "Boompjeskade"
Lees verder >

Buitensport Twente

Buitensport Twente

De naam zegt genoeg! Buitensport Twente heeft in de afgelopen jaren allerlei activiteiten op het gebied van buitensport in de regio Twente ontplooit. Een gebied dat zich uitstekend leent voor sportiviteiten op water en land.
Lees verder >