Welkom op de website van groepsarrangementen! Hier vindt u een regionaal overzicht van leuke uitjes of dagje uit met de familie, vrienden, collega's, vriendinnen of senioren. Diverse activiteiten treft u hier aan zoals een bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuilding, workshop of vrijgezellenfeest of themafeest. Niet alleen leuke idee├źn voor een groepsuitjes of een groepsarrangement maar ook voor een uniek uitje zoals een personeelsfeest, bedrijfsfeest, feestlocatie of groepsaccommodatie! Omdat er geen tussenkomst is van andere partijen komt u hier direct in contact met de aanbieders voor een geslaagd uitje!

 

Er zijn geen resultaten gevonden.

Uitjes in Drenthe

Uitjes in Drenthe

Al onze groeps- en dagarrangementen zijn suggesties en kunnen in overleg worden aangepast aan uw wensen. Bij deze 3 vestigingen is er zeker wat naar uw wensen te vinden. Wij zijn u graag van dienst!
Lees verder >

Motodrome New Seven Hills

Motodrome New Seven Hills

Action Days B.V. verzorgt de organisatie en uitvoering van sportieve gemotoriseerde evenementen, bedrijfs- (thema) feesten, personeelsfeesten, relatiedagen, familiebijeenkomsten en vrijgezellenfeesten. Wij staan garant voor sportief vermaak.
Lees verder >