Welkom bij het administratie systeem van www.groepsarrangementen.nl

www.groepsarrangementen.nl is een onderdeel van Arrangementenweb.nl. Vanaf één centrale plek kunt u uw presentaties en uw arrangementen beheren, ongeacht op welke website uw arrangementen gepubliceerd zijn. U moet natuurlijk wel als klant op de verschillende websites geregistreerd zijn in ons administratie systeem. U kunt geen arrangementen of wijzigingen doorvoeren op websites waaraan u niet deelneemt.

Voordat u met beheren kan beginnen moet u eerst inloggen met behulp van uw gegevens via het onderstaande invulkader zodat het systeem u herkent als een rechtmatige gebruiker.

Zorg er zoveel mogelijk voor dat uw presentaties actueel zijn! Dit is voor alle partijen de meest ideale situatie. Zeker met de seizoenen en feestdagen sites is het van essentieel belang om dit vroegtijdig te doen!

Berichten

  • U bent uitgelogd.
 

De eerste keer inloggen?

1. Belangrijk is dat u eerst ingelogd moet zijn. Wanneer u ingelogd bent, kunt u uw gegevens bewerken. U heeft daarvoor uw loginnaam en bijbehorende wachtwoord nodig die wij naar u verzonden hebben.

2. Wij raden u aan om de helppagina te raadplegen. Op deze site vind u meer antwoorden en praktische tips. Heeft u het geprobeerd, en werkt het toch niet? Bel ons of mail ons, dan zullen wij onze uiterste best voor u doen.

Problemen met inloggen?

Om in te kunnen loggen heeft een account nodig bij arrangementenweb.nl Wanneer u zeker ervan bent dat u een account heeft en het inloogen niet werkt met de door ons toegezonden gegevens, neem dan kontakt met ons op via: info@arrangementenweb.nl met uitleg van uw probleem. Log alleen in met de nieuwste gegevens.